BG | EN   

Възрожденски чифлик ул. "Г. Бенковски" 7 Антична крепост ул. "Г. Делчев" № 34 ул. „Батова” № 7, гр. Варна ул. „Български орел” № 17 VILLA MARE – гр. Бяла Трафопост "Трапезица" Фамилна къща Ален Мак Фамилна къща Ален Мак 2 Фамилна къща Боровец юг Инсталации в Летен театър Жилищна сграда гр. Бяла Жилищна сграда гр. Обзор Жилищна сграда гр. Каварна пл. "Отец Паисий" Жилищна сграда - Терапия Административна сграда Ц-р за гуми "Примекс" ул. "Кестен" "Аметист" ООД Фамилна къща ул. "Никола Козлев" 5 ул. "Княз Николаевич" 34 ул. "Княз Николаевич" 36 ул. "Флемингщрасе" ул. "Фолмерайерщрасе" ул. "Паркщадт" Офис на "СИ Банк", Варна Обсерватория, гр. Варна ул. "Екатерина Симитчиева" ул. "Дебър" 46 ул. "Петко Тодоров" ул. "Неофит Бозвели" 30-32 ул. "Васил Априлов" 5-7 ул. "Филип Тотю" 28 ул. "Крепостна" 15 ул. "Странджа"

Iso 9001

        

  
 • Сграда на център за гуми "Примекс"

  Търговски център със складова и офис част в Западна промишлена зона с обща РЗП 2000 кв. м.
  Инвестицията е на външен инвеститор - "Примекс" ООД. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта, който е изпълнен в периода м. 04-09.2007 г.

  Снимки на сградата

   

 • Жилищна сграда на ул. "Кестен"

  Жилищна сграда на ул. "Кестен" № 13 с обща РЗП 1200 кв. м.. Обектът е собствена инвестиция на "Клиф инвест" ООД и е реализирана през 2007 г.

  Снимки на сградата

 • Административна сграда на компания "Аметист" ООД - гр. Варна, ул "Батак" 9

  Административна сграда с магазини и офиси на ул. "Батак" с обща РЗП 1600 кв. м. Инвестицията е на външен инвеститор - "Аметист" ООД. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта, който е завършен през 2007 г.

  Снимки на сградата

   

 • Фамилна къща в ж.к. "Изгрев"

  Фамилна къща в кв. Изгрев с обща РЗП 300 кв. м. Инвестицията е на частен инвеститор. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта, реализиран през 2007 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда на ул. "Никола Козлев" 5

  Жилищна сграда и ветеринарна клиника на ул. "Никола Козлев" № 5, ъгъла с ул. "Ген. Попов" с обща РЗП 2400 кв. м. Обектът е собствена инвестиция на "Клиф инвест" ООД и е реализирана в периода 2005-2006 г.

  Снимки на сградата

   

 • Жилищна сграда на ул. "Княз Николаевич" 34

  Жилищна сграда на ул. "Княз Николаевич" № 34, ъгъла с ул. "Райко Блъсков" с обща РЗП 1200 кв. м. Обектът е собствена инвестиция на "Клиф инвест" ООД и е реализирана в периода 2002-2003 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда на ул. "Княз Николаевич" 36

  Жилищна сграда на ул. "Княз Николаевич" № 36, ъгъла с ул. "Цани Гинчев" с обща РЗП 1300 кв. м. Обектът е собствена инвестиция на "Клиф инвест" ООД и е реализирана в периода 2003-2004 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда на ул. "Фолмерайерщрасе"

  Жилищна сграда на ул. "Фолмерайерщрасе" - гр. Мюнхен, Германия с обща РЗП 1600 кв. м. Обектът е на външен инвеститор, германската фирма "Хама" ООД. "Клиф инвест" е изпълнител на грубия строеж на обекта. Строителството е реализирано в периода м. 06-10.2005 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда на ул. "Флемингщрасе"

  Жилищна сграда на ул. "Флемингщрасе" - гр. Мюнхен, Германия с обща РЗП 3200 кв. м. Обектът е на външен инвеститор, с главен изпълнител германската фирма "Дакседер" ООД. "Клиф инвест" е подизпълнител на грубия строеж на обекта.
  Строителството е реализирано в периода м. 07-12.2004 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда на ул. "Паркщадт"

  Търговски център "Паркщад" на ул. "Домакщрасе" - гр. Мюнхен, Германия с обща РЗП 30000 кв. м. Инвестицията е на външен инвеститор с главен изпълнител германската фирма "Барезел" АД. "Клиф инвест" е подизпълнител на грубия строеж на обекта. Строителството е изпълнено в периода м. 10.2004 г. - м. 05.2005 г.

  Снимки на сградата

 • Офис на "СИ Банк" в гр.Варна

  Основен ремонт на главния офис на "Стопанска и инвестиционна банка" АД на бул. "Вл. Варненчик". "Клиф инвест" е главен изпълнител на строително-ремонтните работи. Обектът е реализиран през 2003 г.

  Снимки на сградата

 • Обсерватория, гр.Варна

  Основен ремонт и реконструкция на "Национална астрономическа обсерватория и планетариум - Николай Коперник" в гр. Варна. Обект с обществено значение, който е знаков за града. Инвеститор е Община Варна, чрез звеното си "Инвестиционна политика". "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта. Строителството е завършено през 2002 г.

  Снимки на сградата

   

 • Жилищна сграда на ул. "Екатерина Симитчиева" 17

  Жилищна сграда на ул. "Екатерина Симитчиева" № 17 в гр. Варна с обща РЗП 1000 кв. м. Обектът е собствена инвестиция на "Клиф инвест" ООД и е реализирана през 2000 г.

  Снимки на сградата

     

 • Жилищна сграда на ул. "Дебър" 46

  Жилищна сграда на ул. "Дебър" № 45 в гр. Варна с обща РЗП 1700 кв. м. Обектът е собствена инвестиция на "Клиф инвест" ООД и е реализирана през 1999 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда на ул. "Петко Тодоров"

  Жилищна сграда на ул. "Петко Тодоров" в гр. Варна с обща РЗП 1000 кв. м. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта. Строителството е извършено през 1996 г.

  Снимки на сградата

   

 • Жилищна сграда на ул. "Неофит Бозвели" 30-32

  Жилищни сгради на ул. Неофит Бозвели № 30-32 в гр. Варна с обща РЗП 2500 кв. м. Обектите са собствена инвестиция на Клиф инвест ООД и са реализирани в периода 1997-1998 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда на ул. "Васил Априлов" 5-7

  Жилищни сгради на ул. "Васил Априлов" № 5 и № 7 в гр. Варна с обща РЗП 3000 кв. м. Обектите са собствена инвестиция на Клиф инвест ООД и са реализирани в периода 1997-1998 г.

  Снимки на сградата

 • Административна сграда на бул. Сливница

  Административна сграда с магазини и офиси на бул. Сливница с обща РЗП 1600 кв. м. "Клиф инвест" е изпълнител на грубия стоеж, който е завършен м. 07.2008 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда в двора на Терапевтичния блок

  Жилищна сграда в двора на Терапевтичния блок с обща РЗП 3200 кв. м. "Клиф инвест" е изпълнител на грубия стоеж, който е завършен м. 06.2008 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда на ул. "Филип Тотю" № 28 в гр. Варна

  Жилищна сграда на ул. "Филип Тотю" № 28 в гр. Варна с обща РЗП 600 кв. м. Обектът е собствена инвестиция на Клиф инвест ООД и е реализирана през 1995 г.

 • Жилищна сграда на ул. "Крепостна" № 15 в гр. Варна

  Жилищна сграда на ул. "Крепостна" № 15 в гр. Варна с обща РЗП 1400 кв. м. Обектът е собствена инвестиция на Клиф инвест ООД и е реализирана през 1994 г.

 • Жилищна сграда на ул. "Странджа" в гр. Варна

  Жилищна сграда на ул. "Странджа" в гр. Варна с обща РЗП 1200 кв. м. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта, реализиран през 2005 г.

 • пл. "Отец Паисий"

  Жилищна сграда на пл. "Отец Паисий" № 15 в гр. Варна с обща РЗП 1500 кв. м. Обектът е собствена инвестиция на "Клиф инвест" ООД и е реализирана в периода 2007-2008 г.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда - гр.Каварна

  Жилищно-търговска сграда с апартаменти, магазини, офиси и студиа "Канатея" в гр. Каварна с обща РЗП 3500 кв. м. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда, гр. Бяла

  Жилищната сградата, която "Клиф инвест" е построило се намира в непосредствена близост до морето - около 200 М., на минути от плажа на гр. Бяла. Районът е спокоен и тих, което предразполага към пълноценна почивка. В сградата има 17 жилища, гаражи, предвидени са и паркоместа. Разпределението на помещенията в апартаментите е решено с оглед постигане на функционалност, съобразена с тенденциите в съвременните дизайн и архитектура, съчетани с българските традиции в строителството. От всеки един прозорец и тераса се разкрива чудесна морска панорама.

  Снимки на сградата

            
 • Жилищна сграда, гр. Обзор

  Град Обзор

  Жилищната сградата, която "Клиф инвест" е построило се намира в тих район, на около 600 м. от плажа на гр. Обзор. В нея има 23 жилища, предвидени са и паркоместа. Разпределението на помещенията в апартаментите е решено с оглед постигане на функционалност, съобразена с тенденциите в съвременните дизайн и архитектура, съчетани с българските традиции в строителството. От всеки един прозорец и тераса се разкрива чудесна морска панорама.

  Снимки на сградата

         
 • ул. "Г. Делчев" № 34, гр. Варна

  ул. Г. Делчев №34, гр.Варна

  Сградата се намира в идеалния център на гр. Варна, в района на "лятно кино Тракия", в непосредствена близост до бул. Цар Освободител и бул. Сливница. Кварталът е спокоен и тих, тъй като е вече почти изцяло застроен, което не предполага ново строителство в него. Местоположението се характеризира с отлична инфраструктура и с удобна комуникационна връзка до всяка част на града. За живущите в сградата е предвиден подземен гараж. Разпределението на помещенията в апартаментите е решено с оглед постигане на функционалност, съобразена с тенденциите в съвременните дизайн и архитектура. Строителството е изпълнено според модерните технологии и изисквания. Материалите, които са вложени са с европейско качество и притежават съответните сертификати за съответствие. Конструкция е монолитна, безгредова. Положена е цялостна топло- и хидроизолационна система на стените и покрива. Общите части - вход, стълбище, проход, вътрешен двор, вертикална планировка, фасади, покрив – са напълно завършени съгласно одобрения архитектурен проект. Стените и таваните на жилищните помещения са изпълнени с гипсова машинна мазилка, подовете - с нивелирана циментова замазка; на балкона е положен гранитогрес. Вътрешните врати са от MDF, а входните – блиндирани, пожароустойчиви със заключващ механизъм. Ел. инсталацията е напълно завършена, с контакти и ключове. В и К инсталацията е напълно завършена с PVC тръби, с изискваните по стандарт излази за топла и студена вода в кухненския бокс, водомер. На сградата е монтирана луксозна дървена дограма със стъклопакет.

  Снимки на сградата

 • ул. „Батова” № 7, гр.Варна

  ул. „Батова” № 7, гр.Варна

  Жилищна сграда с апартаменти, магазини и гаражи на ул. "Батова" 7, гр. Варна, с обща РЗП 2900 кв. м. Строителството е започнато през 2010 г. и завършено 2011 г. Сградата се намира в широк център на гр. Варна, в непосредствена близост до бул. "Васил Левски".

  Строителството е изпълнено според модерните технологии и изисквания. Материалите, които са вложени са с европейско качество и притежават съответните сертификати за съответствие. Конструкция е монолитна, гредова. Положена е цялостна топло- и хидроизолационна система на стените и покрива. Общите части - вход, стълбище, проход, вътрешен двор, вертикална планировка, фасади, покрив са напълно завършени съгласно одобрения архитектурен проект. Стените и таваните на жилищните помещения са изпълнени с гипсова машинна мазилка, подовете - с нивелирана циментова замазка; на балкона е положен гранитогрес. Вътрешните врати са от MDF, а входните – блиндирани, със заключващ механизъм. Ел. инсталацията е напълно завършена, с контакти и ключове. В и К инсталацията е напълно завършена с PVC тръби, с изискваните по стандарт излази за топла и студена вода в кухненския бокс, водомер. На сградата е монтирана PVC дограма цвят "златен дъб" със стъклопакет.

  Снимки на сградата

 • ул. „Български орел” № 17

  ул. „Батова” № 7, гр.Варна

  Жилищна сграда на ул. „Български орел” № 17

  Жилищна сграда с апартаменти, магазини и гаражи в гр. Варна с обща РЗП 1300 кв. м. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта.

  Снимки на сградата

 • VILLA MARE – гр. Бяла

  ул. „Батова” № 7, гр.Варна

  Жилищна сграда на ул. „Вълчан войвода” № 1, гр. Бяла

  Обща РЗП 750 кв. м. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта.

  Снимки на сградата

           
 • Трафопост, к.к. Зл. Пясъци

  Трафопост "Трапезица" в к.к. "Златни пясъци". "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта.

 • Фамилна къща Ален Мак

  Фамилна къща Ален Мак

  "Фамилна къща в кв. Ален мак с обща РЗП 200 кв. м. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта, реализиран през 2011 г.";

  Снимки на сградата

 • Фамилна къща Ален Мак 2

  Фамилна къща Ален Мак 2

  "Фамилна къща в кв. Ален мак с обща РЗП 300 кв. м. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта, реализиран през 2011 г.

  Снимки на сградата

 • Фамилна къща Боровец юг

  Фамилна къща Боровец юг

  Две фамилни къщи в кв. Боровец юг с обща РЗП 300 кв. м. "Клиф инвест" е главен изпълнител на обекта, реализиран през 2012 г.

  Снимки на сградата

 • Фонтан, ВиК инсталации в Летен театър, ДОЛ Радуга, к.к. Камчия

  Фонтан, ВиК инсталации в Летен театър, ДОЛ Радуга, к.к. Камчия

  Снимки

 • Антична крепост

  Антична крепост на нос „Св. Атанас”, гр. Бяла

  Основната дейност в настоящия проект беше консервация, реставрация на Античното селище и късноантична крепост, която се намира приблизително на три километра южно от гр. Бяла, на нос ”Свети Атанас”. В рамките на тази дейност се извърши консервация и реставрация на новоразкрита базилика; консервация и реставрация на баптистерий; консервация и реставрация на новоразкрита винарна. Инвеститор на обекта е Община Бяла, а финансирането осигурени с помощта на фондовете на Европейския съюз.

  Снимки на сградата

 • Жилищна сграда, ул. "Г. Бенковски", гр. Варна

  Жилищна сграда, ул.

  Жилищна сграда с апартаменти, магазини и гаражи на ул. "Георги Бенковски" 7, гр. Варна, с обща РЗП 900 кв. м. Строителството е започнато през 2012 г. и завършено 2013 г. Сградата се намира в широк център на гр. Варна, в непосредствена близост до Колхозния пазар. Строителството е изпълнено според модерните технологии и изисквания. Материалите, които са вложени са с европейско качество и притежават съответните сертификати за съответствие.

  Снимки на сградата

 • Къща за гости "Възрожденски чифлик", с. Китен

  Къща за гости

  Къща за гости "Възрожденски чифлик", част от по-голям комплекс, с обща РЗП 600 кв. м. Строителството е започнато през 2012 г. и завършено 2013 г. Сградата е изпълнена чрез финансиране от фондовете на Европейския съюз. Строителството е извършено според модерните технологии и изисквания. Материалите, които са вложени са с европейско качество и притежават съответните сертификати за съответствие. Конструкция е монолитна, като плочите между етажите се изпълнени с гредоред. Положена е цялостна топло- и хидроизолационна система на стените и покрива. Стените и таваните са изпълнени с гипсова машинна мазилка, подовете - с нивелирана циментова замазка. Вътрешните врати и обзавеждането са от масивна дървесина.

  Снимки на сградата